Δελτίο Τύπου

Την Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016, ένας «αλλιώτικος» διαγωνισμός έλαβε χώρα στον Κύκλο Κυριών του Ι. Ν. Αγίου Παντελεήμονος Πολίχνης.

Οι κυρίες, μέλη του Κύκλου, είχαν την ευκαιρία μετά την παρακολούθηση του θέματος: «Ο Παιδαγωγικός Ρόλος της Μητέρας και της Γιαγιάς», να αξιολογήσουν τις ζαχαροπλαστικές τους ικανότητες στο διαγωνισμό γλυκού.

Η επιτροπή, που διέθετε άριστες γνώσεις γευσιγνωσίας, μετά την παρουσίαση των εντυπωσιακών, στην όψη και στη γεύση, γλυκών προχώρησε στην αξιολόγηση με αντικειμενικότητα και ευσυνειδησία.

Την τριμελή επιτροπή αποτελούσαν τρεις κυρίες εκπαιδευτικοί: η κ. Αλεξάνδρα Αθανασιάδου, Φιλόλογος, πρώην Γυμνασιάρχης, η κ. Θεοδοσία Σαρησάββα, Δασκάλα, και η κ. Θεοδώρα Μπαδέκα, Καθηγήτρια Αγγλικής Φιλολογίας.

Διακρίθηκαν οι : κ. Πολυξένη Κουμλή, υπεύθυνος της κουζίνας της Πρώτης Κατασκηνωτικής Περιόδου στο Ποσείδι με το «Όνειρο της καραμέλας», κ. Τασούλα Σαββίδου με το «Λεμόνι συναντάει το φουντούκι», κ. Θεοδώρα Κωνσταντινίδου με το «Ρεβανί της τεμπέλας» και κ. Θεοδώρα Σιδηροπούλου με το «Ρεβανί της Βέροιας».

Εκ του Γραφείου Τύπου

[justified_image_grid flickr_user=136043835@N03 flickr_photoset=72157674291343500]