Δελτίο Τύπου

Την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας παρευρέθηκε και τέλεσε την ακολουθία του Αγιασμού, ύστερα από πρόσκληση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολου Τζιτζικώστα και της Αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κ. Παρασκευής Πατουλίδου, στην τελετή παράδοσης σε κυκλοφορία του ανισόπεδου κόμβου Κ16 (κόμβου Λαχαναγοράς) στη συμβολή της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Αθηνών και της Εσωτερικής Περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης.

Ο Σεβασμιώτατος στο χαιρετισμό του τόνισε τη σημασία του νέου αυτού έργου για την περιοχή της δυτικής Θεσσαλονίκης και επεσήμανε ότι αυτό σηματοδοτεί την ανάπτυξη για την πόλη και την εξωστρέφειά της, καθώς αποτελεί την είσοδό της από οποιαδήποτε κατεύθυνση τόσο για αυτούς που την επισκέπτονται για τουριστικούς λόγους όσο και για εμπορικούς.

Την τελετή παράδοσης του νέου κόμβου που οργάνωσε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας τίμησαν με την παρουσία τους βουλευτές, δήμαρχοι και εκπρόσωποι των αρχών της πόλης.

Εκ της Ι.Μητροπόλεως

[justified_image_grid flickr_user=136043835@N03 flickr_photoset=72157685305351996]