ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στο Ιερό Παρεκκλήσιο της Αγίας Φεβρωνίας, το οποίο «φιλοξενείται» στο χώρο των Νέων Κοιμητηρίων του Φιλύρου ιερούργησε, το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας.
«Ζούμε σε έναν κόσμο, που ενσταλάζοντας μεθοδικά το δηλητήριο της αμφισβήτησης και απιστίας, αρνείται τη Βασιλεία του Θεού, επεσήμανε στηλιτευτικά ο Σεβασμιώτατος κ.Βαρνάβας. Στην ιστορία της Εκκλησίας μας εκατομμύρια είναι οι μάρτυρες που επισφράγισαν με τη θυσία της ζωής τους την πίστη τους στη Βασιλεία του Θεού. Ήρθε η ώρα να ανανήψουμε, να εμπνευστούμε από το παράδειγμά τους και να τους μιμηθούμε».
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε δημοσίως τον κ.Ταρασίδη, ο οποίος μερίμνησε, καλύπτοντας τις οικονομικές δαπάνες, για την ανέγερση του Ιερού Παρεκκλησίου. Ο κ.Ιωάννης Ταρασίδης προέβη στη συγκεκριμένη δωρεά αποσκοπώντας στην τιμή και στην εσαεί μνημόνευση της μακαριστής συζύγου του Φεβρωνίας.
Στην αρχική φωτογραφία απεικονίζεται ο Σεβασμιώτατος καθώς και ο δωρητής κ.Ταρασίδης με μέλη της οικογένειάς του.
Εκ του Γραφείου Τύπου
[justified_image_grid flickr_user=136043835@N03 flickr_photoset=72157716231902242]
Αφήστε ένα σχόλιο