Δελτίο Τύπου
Την Κυριακή 1 Μαρτίου 2015 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας χοροστάτησε στον Κατανυκτικό Εσπερινό, ο οποίος τελέστηκε στον Άγιο Γεώργιο Ελευθερίου.
Ο π. Ιουστίνος Μπαρδάκας, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης προσκλήθηκε από το Σεβασμιώτατο να αναλάβει τη διακονία του λόγου. Ο π. Ιουστίνος αρθρώνοντας γνήσιο πατερικό λόγο υπογράμμισε ότι ο Παράδεισος αποτελεί τρόπο ζωής. Σημαίνει την κοινωνία με το Θεό. Ο πνευματικά αγωνιζόμενος άνθρωπος προγεύεται και βιώνει τη χαρά του Παραδείσου από εδώ στη γη .
Ο Σεβασμιώτατος κ. Βαρνάβας μετά το πέρας του εσπερινού ευχαρίστησε τον π. Ιουστίνο για την ανταπόκριση στην πρόσκλησή του, καθώς επίσης ευχαρίστησε και το Δήμαρχο Ευόσμου- Κορδελιού κ. Πέτρο Σούλα για την παρουσία του και ευχήθηκε στους πιστούς να κερδίσουν τον Παράδεισο και να γεύονται τη χαρά του Παραδείσου από τώρα.
Εκ του Γραφείου Τύπου
[justified_image_grid ng_gallery=216]
Αφήστε ένα σχόλιο