ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ &ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΕΩΣ

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Θεσσαλονίκη 13.04.2020

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η χώρα μας αλλά και ο κόσμος ολόκληρος αυτό το διάστημα βιώνει δυσάρεστα, τη κρίση της πανδημίας που ανάγκασε ακόμη και τις κοινωνικές δομές της Μητροπόλεώς μας να αναστείλουν μερικώς τη λειτουργία τους.

    Η αγάπη όμως είναι εφευρετική. Ετσι, οι καλές  κυρίες της διακονίας του συσσιτίου μας, με θυσιαστικό πνεύμα ετοίμασαν και διέθεσαν σήμερα , Μ. Δευτέρα,  στην αίθουσα δεξιώσεων του Ιερού Ναού μας, δέματα στους άπορους συνανθρώπους μας που εκτός από την απειλή της πανδημίας αντιμετωπίζουν και τη δυσκολία της επιβίωσης.

Η διανομή των τροφίμων έγινε με απόλυτη τήρηση των κανόνων ασφάλειας και υγιεινής και από μέρους των κυριών και από μέρους των δικαιούχων. Δόθηκαν 150 δέματα ,τα οποία περιείχαν  κρέας, λάδι, τυροκομικά, ζυμαρικά κ.α. Η εμπειρία  έδειξε για μια ακόμη φορά πως η αγάπη πάντοτε κερδίζει.

   Ευχόμαστε ο Σταυρωθείς και Αναστάς Κύριος μας , ο Ιατρός των ψυχών και των σωμάτων ημών,να μας λυτρώσει σύντομα από τις τραγικές συνέπειες αυτής της πανδημίας, ώστε να συνεχιστεί και να λειτουργήσει απρόσκοπτα το φιλανθρωπικό έργο σε όλη  τη Μητρόπολή  μας.

 

                                                                      Εκ του Ιερού Ναού

[justified_image_grid flickr_user=136043835@N03 flickr_photoset=72157713883380643]