Δελτίο Τύπου

Μες στη χαρά της Ανάστασης του Χριστού ολοκληρώθηκε συν Θεώ με μεγάλη επιτυχία η τετραήμερη εκδρομή στελεχών νεανικού έργου Ι. Μ. Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως στο Βελιγράδι.

50 στελέχη -νέοι και νέες- με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου πατέρα μας κ. Βαρνάβα από την Τρίτη του Πάσχα 30 Απριλίου έως και την Παρασκευή 3 Μαΐου 2019 είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τις τρεις μεγάλες πόλεις της Σερβίας (Βελιγράδι, Νόβισαντ, Νις) με τα αξιοθέατά της αλλά και να έρθουμε σε επικοινωνία με τους ορθόδοξους Σέρβους αδελφούς.

Ο Αρχιδιάκονος του Πατριαρχείου Σερβίας π. Βλαδίμηρος με μεγάλη χαρά -αλλά και ευγνωμοσύνη για τα όσα η Ι.Μ. Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως προσέφερε στους Σέρβους αδελφούς κατά τα δύσκολα χρόνια της δοκιμασίας τους- μας συνόδευσε και μας ξενάγησε στην ενορία της Αγίας Παρασκευής Βελιγραδίου όπου οι πατέρες της εκεί ενορίας μάς υποδέχτηκαν με μια όμορφη και ζεστή δεξίωση στο πνευματικό κέντρο της ενορίας.

Ενόψει της λήξης της κατηχητικής χρονιάς αλλά και του καλοκαιριού που πλησιάζει η εκδρομή μας ολοκληρώθηκε με την ευχή όλα τα στελέχη – η μεγάλη αυτή οικογένεια της Μητρόπολής μας- που συμμετείχαν στην εκδρομή να έχουν υγεία, δύναμη και πνευματική προκοπή έτσι ώστε με ανανεωμένες τις δυνάμεις και με τη χάρη του Θεού να διακονούν στο έργο της εκκλησίας.

[justified_image_grid flickr_user=136043835@N03 flickr_photoset=72157708466111244]