ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015 , στο Κοινωνικό Ιατρείο ‘’ ΥΓΕΙΑ’’ της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως πραγματοποιήθηκαν εμβολιασμοί και εξετάσεις σε 55 ανασφάλιστα παιδιά σε συνεργασία με την Μ.Κ.Ο. ‘’ Αποστολή -Άνθρωπος’’. Επικεφαλής της ομάδας των γιατρών από τη Μ.Κ.Ο ήταν η κ Υπατία Αναγνωστοπούλου , Επίκουρη Καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου της Αθήνας. Την όλη προσπάθεια πλαισίωσαν οι κ. Ι. Καβαλιώτης και Ε. Κουτσίκου παιδίατροι, οι οποίοι προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στο Κοινωνικό Ιατρείο της Μητροπόλεως .

Την προηγούμενη μέρα ,στις 16 Φεβρουαρίου, εμβολιασμοί πραγματοποιήθηκαν και σε 40 παιδιά Ρομά στον Αγιο Νεκτάριο Μενεμένης Θεσσαλονίκης πάλι με τη βοήθεια της Μ.Κ.Ο. ‘’ Αποστολή -Ανθρωπος’’ .

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας παραβρέθηκε και στους δύο εμβολιασμούς. Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τη ΜΚΟ « Ἁποστολή – Ανθρωπος» για την πολύτιμη προσφορά της στα άπορα και ανασφάλιστα παιδιά της Επαρχίας του και έδωσε τις ευχές του στους γονείς και στα παιδάκια που προσήλθαν για εξετάσεις και εμβολιασμούς.

[justified_image_grid ng_gallery=202]