ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου  2018, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.Βαρνάβας επισκέφτηκε το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου για να ευχηθεί προσωπικώς τους ασθενείς, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές. Τον συνόδευε και η «Γυναικεία Χορωδία της Ιεράς Μητροπόλεως «Αγία Κασσιανή η Υμνογράφος», η οποία απέδωσε πολύ όμορφα και εκφραστικά χριστουγεννιάτικα παραδοσιακά κάλαντα. Τη συντροφιά των τραγουδιστάδων του Θεού πλαισίωσαν ο ιστορικός Πρόεδρος κ. Νίκος Παπαγεωργίου, ο Πρόεδρος του Ιδρύματος κ.Bασίλης  Παπάς και ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Εμμανουηλίδης.

Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος και η Χορωδία κατευθύνθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο …για να φτάσει παντού το χαρμόσυνο μήνυμα των Χριστουγέννων.

Στο Μέγαρο υποδέχθηκαν το Σεβασμιώτατο και τη συνοδεία Του οι: ο Αντιστράτηγος Ανδρέας Αποστολοπουλος, ο Γενικός Ἀστυνομικός Ἐπιθεωρητής Βορείου Ελλάδος, Υποστράτηγος Φώτιος Δομζαρίδης, ο Γενικός Ἀστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγος Αβραάμ Αϊβαζίδης, Βοηθός Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης

Εκ του Γραφείου Τύπου    

[justified_image_grid flickr_user=136043835@N03 flickr_photoset=72157704812275185]