Δελτίο τύπου
Την Κυριακή 15 Μαΐου 2016 το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας παρευρέθηκε στην τελετή λήξης των ενοριακών πρωταθλημάτων στο κλειστό γήπεδο “Μέγας Αλέξανδρος” στους Αμπελόκηπους, τα οποία για έκτη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιούνται στην Ιερά Μητρόπολη.
Ο Σεβασμιώτατος απέμεινε τα μετάλλια στις ομάδες των ενοριακών νεανικών εστιών που διακρίθηκαν στα πρωταθλήματα στις κατηγορίες Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το Ίδρυμα Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως για την άρτια οργάνωση και λειτουργία του διαγωνισμού, τις ενορίες που συμμετείχαν με τους υπεύθυνους πατέρες για τη νεότητα, τους εθελοντές, τα παιδιά που έλαβαν μέρος και τους γονείς που τα στηρίζουν στον αγώνα τους και τέλος τον παρόντα στην εκδήλωση Δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρο Κυρίζογλου για την παραχώρηση των γηπέδων ώστε να διεξαχθούν οι ποδοσφαιρικοί αγώνες.
Στο τέλος πραγματοποιήθηκε ένας ποδοσφαιρικός διαγωνισμός μεταξύ των υπευθύνων ιερέων των ενοριακών νεανικών εστιών για την ψυχαγωγία των παιδιών.
Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως
[justified_image_grid flickr_user=136043835@N03 flickr_photoset=72157668164284661]