Δελτίο τύπου

Μέσα σε εορταστικό και χαρμόσυνο κλίμα πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018, εκδήλωση για τα παιδιά των ιερέων στην κατακόμβη του Ιερού Ναού του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στον Εύοσμο.

Το όλο πρόγραμμα επιμελήθηκαν και παρουσίασαν οι κατηχήτριες και τα κατηχητόπουλα του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Πολίχνης. Την εκδήλωση άνοιξε ο π. Γεώργιος Μίλκας, ακολούθησε  η παιδική χορωδία των Κατηχητικών,  «Μελωδοί της Χαράς», με μια εντυπωσιακή είσοδο στη σκηνή. Η χορωδία απέδωσε χριστουγεννιάτικα  τραγούδια και κάλαντα με τον πιο όμορφο και μελωδικό τρόπο.

Στη συνέχεια, η ιστορία «τα Δώρα των Μάγων», που προβλήθηκε με διαφάνειες, ανέδειξε το θυσιαστικό πνεύμα της αγάπης και υπενθύμισε το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων.

Ακολούθησε η χορευτική ομάδα, που παρουσίασε κυκλαδίτικους χορούς, ξεσηκώνοντας τα πλήθη.

Το διαδραστικό παιχνίδι παρατηρητικότητας ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους και χάρισε στιγμές χαράς και αγωνίας στους διαγωνιζόμενους. Η νικήτρια ομάδα κέρδισε ένα όμορφο χριστουγεννιάτικο δώρο.   

Στο τέλος της εκδήλωσης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας έδωσε τις πατρικές του ευχές και  πρόσφερε σε όλα τα παιδιά όμορφα δώρα.

Εκ του Γραφείου Τύπου

[justified_image_grid flickr_user=136043835@N03 flickr_photoset=72157703621487711]