Δελτίο τύπου

Στον πανηγυρίζοντα Καθεδρικό Ιερό Ναό του Τιμίου Προδρόμου στη Νεάπολη ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας την Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015.

Ο Σεβασμιώτατος αφορμώμενος από το ιερό γεγονός της Βάπτισης του Κυρίου, από τον μείζονα εν γεννητοίς γυναικών Ιωάννην ,ευχήθηκε η νέα χρονιά να είναι χρονιά μετανοίας , αγιασμού , αγάπης και ενότητας.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος τίμησε την κ. Παυλίνα Γιαλελή , οδοντίατρο , για τα 35 χρόνια διακονίας της στο κατηχητικό έργο του Αγίου Ιωάννου επιδίδοντάς της το χρυσό Σταυρό του Κυρού Διονυσίου.

Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε και έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίττα .

Μέλη της Γυναικείας Χορωδίας της Μητροπόλεως «Αγία Κασσιανή η Υμνογράφος» στον πρόναο έψαλαν πρωτοχρονιάτικα κάλαντα, διαμηνύοντας με τρόπο μελωδικό την ευλογία της εισόδου της νέας χρονιάς .

Εκ του Γραφείου Τύπου

[justified_image_grid ng_gallery=182]