ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ολοκληρώθηκε  την Τρίτη 9 Αυγούστου 2022, στην παρακείμενη αίθουσα, «Καισάρεια»,  του  Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Γεωργίου  Νεαπόλεως  η έκτακτη εθελοντική Αιμοδοσία που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως σε συνεργασία  με τον   Ιερό Μητροπολιτικό Ναό. Η μαζική συμμετοχή  των ενοριτών και φίλων του Ναού υπήρξε ακόμη μια φορά άκρως συγκινητική!

Ο προϊστάμενος του Ναού πρωτοπρεσβύτερος π. Ελευθέριος Κουτσαυτάκης εξέφρασε θερμές ευχαριστίες προς όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ενορίας και απέδειξαν  στην πράξη ότι η αγάπη δεν ξεκουράζεται ποτέ, η αγάπη δεν κάνει «διακοπές». Ο π. Ελευθέριος απηύθυνε ιδιαιτέρως θερμές ευχαριστίες και προς τους ανθρώπους του Πανελληνίου Κέντρου Αιμοδοσίας για την ιατρική κάλυψη και την  επιστημονική συμβολή τους , αλλά και για τη δωρεά της ιεράς εικόνας της Παναγίας της Αιμοδότριας.

     Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας και οι πατέρες του Ναού, εύχονται από καρδιάς, η Μητέρα όλων  να σκέπει τις ζωές  και να οδηγεί τα βήματα στην πορεία προς το Πάσχα του καλοκαιριού.

 

 Εκ του Γραφείου Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως

[justified_image_grid flickr_user=136043835@N03 flickr_photoset=72177720301210441]