Το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016, ανήμερα της εορτής των Αγίων Τριών Ιεραρχών, η Ενορία Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου και Ευαγγελισμού Ευόσμου ολοκληρώνοντας την ημέρα την αφιερωμένη στους Αγίους Τρεις Ιεράρχες, συνεχίζοντας την Παράδοση, βράβευσε σε ειδική εκδήλωση που έγινε στην Κατακόμβη του Ευαγγελισμού στις 7:30 μ.μ.  τους νέους φοιτητές της (επιτυχόντες στις Πανελλαδικές του 2015). Την εκδήλωση, η οποία περιελάμβανε δεξίωση για τους νέους φοιτητές και τις οικογένειές τους, πλαισίωσε με όμορφα τραγούδια η ορχήστρα της Κατακόμβης, υπό τη διεύθυνση του μουσικού κ. Χρήστου Νευρίδη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Πέτρος Σούλας και οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας ενθουσίασε τους παρευρισκομένους νέους, προτρέποντάς τους, φέρνοντας και βιώνοντας τα μηνύματα των Αγίων Τριών Ιεραρχών να μείνουν αγωνιζόμενοι στην πατρίδα μας. Βράβευσε 116 νέους φοιτητές προσφέροντάς τους από έναν επιστήθιο χρυσό Σταυρό, ενώ παράλληλα απένειμε και την “Υποτροφία Αγίου Αθανασίου” στον πρώτο των πρώτων επιτυχόντα.
Τέλος, ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία στους νέους φοιτητές, στους γονείς να έχουν υγεία και δύναμη να καμαρώνουν τα παιδιά τους και ευχαρίστησε τους εκπαιδευτικούς για το έργο που επιτελούν.
Και του χρόνου!
[justified_image_grid flickr_user=136043835@N03 flickr_photoset=72157663961610012]