Δελτίο Τύπου
Τα ιερά ευχέλαια συνεχίστηκαν και σήμερα Τρίτη 22 Μαρτίου, στον Ιερό Ναό Αγίου Πολυκάρπου Μενεμένης , με ομιλητή τον π. Αθηναγόρα Λουκατάρη, ο οποίος αναφέρθηκε στη ζωή του Αγίου και ταύτισε την προσφυγιά του Αγίου κάτω απο τη γέφυρα με τη προσφυγιά τον προγόνων μας, αλλα και την σημερινή προσφυγιά των συνανθρώπων μας λόγω του πολέμου στη Συρία και την ´´προσφυγιά´´ που βιώνουν οι διάφορες ομάδες ανθρώπων, που εμείς τους έχουμε περιθωριοποιήσει.
Το δεύτερο ευχέλαιο ήταν στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ξηροκρήνης, με ομιλητή τον π. Άγγελο Παρίση, ο οποίος ανέλυσε το πνεύμα των ημερών της Σαρακοστής και τη σημασία που εχει η συμμετοχή μας στις διάφορες ακολουθίες.
Τον Σεβασμιώτατο εκπροσώπησε ο Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως μας π. Διονύσιος Πατσάνης ο οποίος μετέφερε τις ευχές και την αγάπη του Ποιμενάρχη μας.
Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως
[justified_image_grid flickr_user=136043835@N03 flickr_photoset=72157663950211234]
Αφήστε ένα σχόλιο